Välkommen till Vingruppen i Norden!
Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När jag bekräftar att jag är 25 år eller äldre godkänner jag också att webbplatsen använder cookies.
Sortiment Restaurang
Totalsyra 5,6 g/l
Restsocker 0,2 g/l
Förslutning Naturkork
Alkoholhalt 14,0 %
Röda viner
Ung och fruktig doft med inslag av hallon, björnbär, örter, mineral, kryddor och ekfat. Balanserad, elegant och nyanserad smak med en förtjusande kombination av seriositet och lättsamhet. Lång, mineralrik eftersmak.
Druvorna pressas i hela klasar och musten får sedan jäsa i öppna stålkar i 15-17 dagar då druvorna trycks ned i musten 2 gånger dagligen. Den malolaktiska jäsningen sker i ekfat.
Vinet har lagrats i franska ekfat, varav 25% var nya fat.
Serveras vid 16-18°C till anka, gås och vilt liksom rött kött.