Zensa Primitivo Organico - Wineworld
Sök i sortimentet

Orion Wines

Orion Wines är resultatet av två vänners hårda arbete; Luca Pomaro som med sina 20 år inom vinvärlden är en veteran med stor erfarenhet av olika länders marknadsföringsbehov och smakprofiler samt Alessandro Michelon, en av Italiens mest innovativa och lovande vinmakare som hyser mycket goda kunskaper om de olika italienska regionerna och deras vin.

Tillsammans insåg de att de kan förse den internationella marknaden med intressanta, innovativa och välsmakande viner genom att kombinera tradition, innovation och framförallt den gemensamma, äkta passionen för vin!

Orion Wines vision är enkel – de vill producera de bästa och mest intressanta vinerna till ett rimligt pris. För att uppnå detta behöver de ha full kontroll över alla steg i produktionen – från vingården till vinifieringen, hur produkterna förpackas och hur de marknadsförs. Orion Wines samarbetar därför tätt med ett fåtal långkontrakterade odlare i flera olika områden runt om i Italien, vilket förutom starka affärsförbindelser även möjliggör för Orion Wines att kunna påverka slutprodukten på nära håll. 

 

Länk till producentens hemsida 

Wineworld   Box 7471. 103 92  Stockholm.  Besöksadress:   Regeringsgatan 109. Stockholm  Tel. +46 (0)8 662 18 00  Fax.  +46 (0)8 660 84 53  info@wineworld.se

Välkommen till Wineworld

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

När jag bekräftar att jag är 25 år eller äldre godkänner jag också att wineworld.se använder cookies. Vad är cookies?