Beställningssortimentet - Wineagency
Vill du ha vårt nyhetsbrev?
Sök i sortimentet

Beställningssortimentet - Wineagency


Det finns ett stort antal viner som du aldrig ser i någon av Systembolagets butiker, det är vinerna som finns i beställningssortimentet. Här kan The Wineagency och andra dryckesleverantörer lansera de viner som inte ryms i det ordinarie sortimentet, och som inte är bedömda av Systembolagets provningsgrupp. Här finns massor av spännande fynd för den riktigt vinintresserade, från lite billigare viner till rena rariteter. På vår hemsida (www.thewineagency.se) ser du vilka av våra viner som finns i beställningssortimentet. 

Men hur gör man då för att komma över de här vinerna? Det är enkelt! Gå bara in på Systembolagets hemsida (http://www.systembolaget.se/) och klicka på Beställning, så får du all nödvändig information för att komma vidare med din beställning. 

De beställda vinerna levereras till valfri Systembutik och du får ett sms eller ett mail när vinerna finns att hämta, normalt inom åtta dagar. 

Sedan hösten 2012 testar Systembolaget hemleverans av vin på ett tiotal orter. Antalet orter utökas successivt. Aktuell information om vilka orter som har hemleverans hittar du på Systembolagets hemsida.

 

Välkommen till The Wineagency
Den här hemsidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.
Genom att bekräfta att du är 25 år eller äldre godkänner du också att vi använder oss av cookies. Vad är cookies?