medlemsviner

Väl utvalda viner till medlemmar i Club Vinunic och Club Vinunic Gold. Vinerna levereras till Systembolaget och du hämtar, samt betalar dem i din butik.

Samtliga viner finns i begränsat antal och vi reserverar oss för slutförsäljning.

.................................................................................................................
 

 • patz_hyde

  Patz & Hall Hyde Vineyard Chardonnay 2014

  Patz & Hall grundades 1988 av fyra begåvade individer - Donald Patz, James Hall, Anne Moses och Heather Patz. Tillsammans har de skapat en av Kaliforniens mest ansedda vingårdar med ett sortiment av av berömda Pinot Noir och Chardonnay viner. 

  Patz & Hall Hyde Vineyard Chardonnay 2014
  Hyde Vineyard erbjuder en förförisk doft av kanderade apelsinskal, grön täpple, fänkål och jasmin. Smaken är fruktig och man hittar toner av rök och flintmineral, spannmål och rostade mandlar. Välbalanserad syra och citrustoner i avslutningen. Hyde är den vingård som ger Chardonnayvinerna den tydligaste mineralen.

  Läs mer här.
 • Vintips från VinUnic i Cajsa Wargs middagslåda

  Cajsa Warg
  Bor du i Stockholmsområdet kan vi varmt rekommendera middagslådan för två personer hos Cajsa Warg. Du hämtar lådan i någon av deras två butiker på Söder eller St Eriksplan. Allt är färdigpackat i en låda ch du lägger sista handen vid måltiden. Det kan vara att grilla sparris, steka köttet, eller värma potatisen. I lådan ingår tydliga instruktioner och goda tips! Med varje låda följer ett vintips från VinUnic som passar till rätten.

  Läs mer »
 • VinUnic konststipendie
  VinUnics konststipendie utdelas till en bildkonstnär i början av sin karriär som stöd för förkovran och utveckling och utöver att bidra med stipendiesumman innebär stipendiet också att ett verk av konstnären köps in till VinUnics samling.

  Läs mer »

VÄLKOMMEN TILL VINUNIC

Under mottot ”Kvalitet till varje pris” strävar vi efter att kunna erbjuda de bästa vinerna i varje prisklass. I vårt breda sortiment finns några av världens mest exklusiva viner, men även de mest köpta boxvinerna. Här finner du fakta om alla dessa viner och om producenterna bakom dem.


VINUNIC

 • Box 7471, 103 92 Stockholm
 • Besöksadress: Regeringsgatan 109, 111 39 Stockholm
 • Tel +46 (0)8-660 84 15
  Fax +46 (0)8-660 84 53

 

VI ÄR SOCIALA...
Club VinUnic FacebookClub VinUnic twitter

 KONTAKTA OSS


Kontakta oss

 

 

 
 

 

 


När jag bekräftar att jag är 25 år eller äldre godkänner jag också att vinunic.se använder cookies. Vad är cookies?