Jolie Fleur

Jolie Fleur är ett av Wineworlds egna varumärken och det är också vi som står som producent för vinerna i serien. Wineworld är, liksom vinproducenterna vi samarbetar med, ekocertifierade och arbetar kontinuerligt med utveckling av våra ekologiska produkter. 

Jolie Fleur, eller ”vacker blomma” som namnet betyder på svenska, är en serie ekologiska viner som inspirerats av doften från de blommor som omger ekologiska vingårdar. Blommorna fyller flera funktioner - att attrahera pollinerande insekter som bin och fjärilar, men också för att skapa biologisk mångfald samt fungera som mätare för vilka insekter och eventuella angrepp som finns i vingården.

Vår tanke med dessa viner är att kunna erbjuda ekologiska viner från Frankrike av olika typ, från olika områden men under ett gemensamt varumärke. Vinerna ska vara autentiska, typiskt franska viner som speglar sina respektive vinregioner och gärna vara gjorda av traditionella druvsorter, och självklart ekologiska.

WineWorld är certifierat för import och legoproduktion av ekologiskt vin. Vi arbetar aktivt med ekologiska produkter i form av lanseringar och befintiliga varor, samtidigt som vi utvecklar vårt hållbarhetsarbete i hela kedjan - från arbetarna på fälten till oss på kontoret. Mer om detta kan du läsa om under fliken Hållbarhet 

För närvarande har vi inga artiklar från producenten på lager. Vänligen kontakta oss för mer information.

VINGRUPPEN AB, BOX 7471, 103 92 STOCKHOLM • BESÖKSADRESS REGERINGSGATAN 109, STOCKHOLM • TEL +46 (0)8-660 84 15 • FAX +46 (0)8-660 84 53 • E-MAIL INFO@VINGRUPPEN.SE

Vingruppen startbild ålderskontroll