Goder Aftonglögg

Det blir en grön jul även 2017!

Vår Goder Aftonglögg är omsorgsfullt kryddad med finaste kanelstång, kardemummakapsel, doftande kryddnejlika, ingefära och pomerans. Inga konstigheter eller udda smaksättningar, bara gedigen kvalitet och klassiska glöggsmaker rätt igenom.

Att göra Goder Aftonglöggarna ekologiska var ett självklart och medvetet val från vår sida. Vinet och sockret är ekologiskt producerat och kryddor samt aromer är helt naturliga. För oss är det viktigt att värna om framtiden – något vi gör genom att satsa på ekologiska produkter och ständigt utveckla vårt hållbarhetsarbete.

Till den ekologiska Goder Aftonglöggen skapades lekfulla, individuella etiketter för varje glöggsort med klassiska julmotiv för att frambringa den rätta julkänslan. Inspirationen till dessa fann det kreativa teamet i tanken och längtan efter den klassiska julen - där gemenskap, värme och omtänksamhet var viktiga attribut.

När vi sökte inspiration till varumärket såg vi framför oss en riktigt traditionell jul – där julgranen står grön och grann, julbordet dignar av godsaker och glöggdoften sprider sig tillsammans med det hemtrevliga sprakandet från den öppna spisen. Julen är vår största högtid som firas med sann glädje och kärlek, och det är det vi haft som avsikt att återskapa med vår Goder Aftonglögg.

 

www.goderafton.se

För närvarande har vi inga artiklar från producenten på lager. Vänligen kontakta oss för mer information.

VINGRUPPEN AB, BOX 7471, 103 92 STOCKHOLM • BESÖKSADRESS REGERINGSGATAN 109, STOCKHOLM • TEL +46 (0)8-660 84 15 • FAX +46 (0)8-660 84 53 • E-MAIL INFO@VINGRUPPEN.SE

Vingruppen startbild ålderskontroll