Serafini & Vidotto

Historien om Serafini & Vidotto började 1986 då två unga vinproducenter slog sig samman och handlar om vänskap, passion, engagemang och respekt för marken. Resultatet är mångfaldigt prisbelönta viner med intensiv smak av entusiasm!

Francesco Serafini och Antonello Vidotto brinner har känt varandra sedan skoltiden. Båda är oeneologer, vinbönder, vinmakare med massor av nedärvt kunnande, men med en gemensam vilja att ompröva, förnya och förena gammalt och nytt. Francesco är den pratglade, dynamiske som tar hand om kontakterna utåt och arbetar hårt i källaren. Antonello är vingårdens själ och den som har huvudansvaret för odlingarna.

Tillsammans har de skapat en fantastisk vingård på 20 hektar i hjärtat av Veneto, med all hänsyn tagen till naturen och landskapet. Bakom framgångarna ligger ett banbrytande arbete där man med hjälp av mikroorganismer ökat vinrankornas motståndskraft i stället för att använda kemiska bekämpningsmedel. Konstgödningen är borta till förmån för kompost och markbearbetning, skördeuttaget är lågt och alla druvor skördas för hand. Resultatet efter trettio års hårt arbete är mycket välmående vingårdar och viner med massor av doft, smak och karaktär.

www.serafinividotto.it/

För närvarande har vi inga artiklar från producenten på lager. Vänligen kontakta oss för mer information.

VINGRUPPEN AB, BOX 7471, 103 92 STOCKHOLM • BESÖKSADRESS REGERINGSGATAN 109, STOCKHOLM • TEL +46 (0)8-660 84 15 • FAX +46 (0)8-660 84 53 • E-MAIL INFO@VINGRUPPEN.SE

Vingruppen startbild ålderskontroll