Varmt väl­kom­men till Valid Wines!

Vi är ett vinimportbolag vars vision är att ta hem de bästa och mest prisvärda vinerna, från olika platser i världen och i första hand från familjeägda vinerier. Tillsammans med våra producenter strävar vi alltid efter att jobba för hållbarhet, ur alla aspekter, i alla led. Vi har spännande projekt på gång och underbara viner på väg in från både våra befintliga och nya producenter. 

Mooiplaas Wine Estate

Mooiplaas Wine Estate ligger högt i Bottelary Hills i Stellenbosch.  Här producerar familjen Roos en rad uppmärksammade och prisbelönta viner som speglar deras unika terroir som domineras av granit.
Egendomen är 243 hektar varav 130 hektar är planterade med druvor. Ett av de mest intressanta inslagen på Mooiplaas ägor är den kuperade terrängen, från ängarna på dalens botten till den högsta punkten på kullarna är det en höjdskillnad på 230 meter. Dessa topografiska kontraster resultera i intressanta skillnader i mikroklimat.
http://www.mooiplaas.co.za/

Röda viner

Sydafrika
Art. Nr Produkt Årgång Region Inkl. moms Storlek Sortiment   Beställ
73939 The Bean Pinotage 2017 Stellenbosch 109,00 kr 750 ml BS Beställ The Bean Pinotage på systembolagetValid Wines. Box 7471, 103 92 Stockholm. Besöksadress Regeringsgatan 109, Stockholm. Tel +46(0)8-411 15 15    

Välkommen till Valid Wines!