Varmt väl­kom­men till Valid Wines!

Vi är ett vinimportbolag vars vision är att ta hem de bästa och mest prisvärda vinerna, från olika platser i världen och i första hand från familjeägda vinerier. Tillsammans med våra producenter strävar vi alltid efter att jobba för hållbarhet, ur alla aspekter, i alla led. Vi har spännande projekt på gång och underbara viner på väg in från både våra befintliga och nya producenter. 

Gillmore Wines

Gillmore är ett litet vineri drivet av far, dotter och svärson Gillmore. Vineriet ligger långt ut i ”ingenstans”, i en torr del av landet nära kusten, och i ett stort naturreservat. Växtplatsen är svår, men ideal för att göra viner av mycket hög kvalitet. Hela vineriet är så kallad ”dry-farmed” vilket innebär att ingen som helst bevattning används. Allt vatten är naturligt från regn och bergen och precis tillräckligt för att stressa druvorna att bli få till antalet men fulla av koncentration och smak. Det uttalade målet är att göra fruktdrivna viner med stor respekt för de enskilda växtplatserna och den personlighet vinerna får.

http://gillmorewines.cl/

Röda viner

Chile
Art. Nr Produkt Årgång Region Inkl. moms Storlek Sortiment   Beställ
99225 VIGNO Carignan 2012 Maule Valley 246,00 kr 750 ml TSValid Wines. Box 7471, 103 92 Stockholm. Besöksadress Regeringsgatan 109, Stockholm. Tel +46(0)8-411 15 15    

Välkommen till Valid Wines!